Kedves Látogató!
Jelenleg az alábbi e-mail szolgáltatók felé nem tudunk levelet küldeni:
hotmail/live/windowslive/outlook, gmx
A rendelésnél a fenti szolgáltatók esetén nem fog megérkezni a visszaigazoló e-mail,
ezért gmail-es e-mail cím megadása ajánlott!

Eseménynaptár

Betelt! - Sacred Body Awakening - Férfi és nő együtt - 2020. augusztus 14-16.

Sacred Body Awakening – Férfi és nő együtt Vegyes csoport! Maximált létszám! Nő: max. 12 fő (betelt!) Férfi: max. 6 fő (betelt!) A szakrális test felébresztése során hozzáférünk a testünkben lévő kódokhoz, amelyek kaput nyitnak egy teljesebb létezés felé. Ezek mély testi gyakorlatokból állnak, amelyek megszabadítanak a...Betelt! - Mária Magdolna tanításai: Az öröm kódok aktiválása - Haladó - 2020. augusztus 21-23.

A tanfolyam egy mélyebb folytatása a Sacred Body Awakening folyamatnak. Szó lesz a hét kapuról a testünkben, a kapuk mint szervek érzelmi kapcsolódásáról. Foglalkozunk a szív megnyitásával, egy ősi indián módszerrel. A szív sebeinek gyógyításával, ami elválaszt a legmélyebb bizalomtól és valódi örömtől, az intimitásról. Lilith és Éva integrálásáról...Source Memory Healing™ haladó DELTA agyhullámon – 2020. augusztus 29-30.

Azoknak, akik már jártasak a théta, alfa agyhullámon végzett belső munkában, és készek arra, hogy még mélyebbre menjenek azért, hogy valódi tartós változásokat tudjanak megtapasztalni. A tanfolyam minden nap 10-18 óra között lesz. A képzés ára: 60 000 forint A tanfolyamot tartja: Szilasi Márti, Source Memory Healing alapító